Longeringen

Publicerat: 2012-03-31 Kl: 18:41:59 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Longerade som sagt Minne i Onsdags, Angelica följde också med och fick sig ett gott skratt då Minne visade upp sina graciösa bocksprång! Superpigg var bara förnamnet! Så jag tänkte, nu när han är så pigg ska försöka få han i galopp... Från början racade han runt några varv och hoppade i luften ett antal gånger men når han hade lungnat ner sig rullade han på i lugn galopp runt mig, så duktig!
På slutet lät jag han trava över bommar varav en var upphöjd, breddade extra mycket så att han skulle jobba med ryggen ordentligt! Så om han inte har byggt några kilo ryggmuskler nu då vet jag inte vad! :p
Filmade en stund på slutet... Tror vi måste träna lite lydnad...

Tja!

Publicerat: 2012-03-31 Kl: 18:08:50 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Hej igen! Internet har krånglat hemma hos mamma så har inte kunna bloggat men nu är jag hos pappa och då funkar allt som det ska! Annars har det inte hänt så jättemycket saker.. Mamma har brutit foten och fick åka in på akuten sedan är jag APsjuk och orkar i prencip ingeting... Tjurade till mig att få åka till Minne, hade inte överlevt 2 dagar utan han... Har också övertalat pappa att jag blir friskare då jag är med Minne! ;)
Ikväll är det Earth Hour, ni är väl berädd att släcka alla lampor och elektronik halv 9 till halv 10 ikväll?! Så ingen uppdatering då!
I Onsdags longerade jag Minne i paddocken, gick super! Bilder + film kommer senare!
Världens bästa lillasyster 

Detta fick följa med hem

Publicerat: 2012-03-28 Kl: 18:30:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Självklart fans inte Bootsen, Nosgrimman eller Scabraket... Suck! Men jag kunde ju inte åka hem tomhänt! Så jag gick runtoch suckade till alla dyra priser och funderade över vad jag skulle lägga mina pengar på... Hittade då min drömtröja från Kingsland som jag länge har velat köpt! Blir perfekt att ha på tävling och träning, supernöjd är jag!
Sedan kunde jag inte låta bli att köpa ett par vita tävlingsfleecelindor från Eskadron. Nu ekar det snart i minplånbok, helt förståligt efter dem här 2 shoppingdagarna!
Nästa gång jag åker in hoppas jag på att något av det jag egenligen behövde har kommit in!

Grå Outfit

Publicerat: 2012-03-28 Kl: 15:50:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Schabrak: Schockemöhle
Benlindor: Vet ej
Paddar: Hööks
Träns: Hööks
Pannband: Swarovski

?

Publicerat: 2012-03-28 Kl: 14:41:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Hemkommen från Equeen, tror ni att jag fick med mig något av det jag skulle?
Ikväll får ni veta!

Mot Equeen!

Publicerat: 2012-03-28 Kl: 11:30:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Tar bussen in till Equeen för att möta upp mamma, ska köpa ett par vita Eskadron boots till Minne. Hoppas nu att storleken finns då jag har suktat efter dem i månader... Näst på listan står en vit fodrad nosgrimma/träns sedan ett Mias RS schabrak!
Men vem vet, om jag känner mig själv rätt brukar jag oftast komma hem med något helt annat  :P

Dagens Ridpass

Publicerat: 2012-03-27 Kl: 22:27:45 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


¨
Dagens ridpass gick toppen, Magda fick rida den största delen av ridpasset då jag hade sån huvudvärk... Såg iallafall jättebra ut, det märks att Minne behöver Ca 20 min på sig att komma igång och släppa i kroppen. Efter att han har börjat släppa flyter allt på som en dans, man kan göra precis vad man vill med han! Superskönt.
Jag hoppde upp och red de sista 20 minuterna för att känna på han, från början var både han och jag lite spänd men efter lite jobb på åttvolten och övergångar började både han och jag slappna och och allt gick som på en dans!
Jättenöjd med dagens ridpass, imorgon blir der longering inspännt i paddocken för att jogga av sig lite träningsvärk!

Före och efter bilden

Publicerat: 2012-03-27 Kl: 21:09:37 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Måste säga att det blev otroligt stor skillnad! Torkade dock bort det när jag kom hem för att inte slita på lädret allt för mycket.
Stor skillnad va?


Annaform ([email protected]) om Glansigare läder?:
Man kan göra de på skinnskor också, men anledningen till varför de blir glansigt är för att de blir som ett lager klister. I längden torkar det ut och kan göra att lädret blir torrt och spricker. Men som sagt, någon gång skadar ju aldrig! :)

Ja, jag tänkte prova på min stövlar också men vågade inte riktigt ifall att det skulle skada lädet allt för mycket!

Glansigare läder?

Publicerat: 2012-03-27 Kl: 14:39:32 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Har läst att lädret ska bli glansigare om man sprutar på hårspray, naturligtvis förstår jag att det inte är bra för lädret men nån gång ibland borde ju inte skada? Köpte iallafall en bag size hårspray på Birsta idag och tänkte prova idag då jag ska träna, knäpper före och efter bild så får ni se ;)
Någon som har provat hårspray på läder förut?

Dagen

Publicerat: 2012-03-27 Kl: 09:42:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Är ledig idag och imorgon då vi har SBT (utvecklingssamtal) på skolan, jag hade ett litet undantag och ska ha mitt på Fredag,  det betyder att jag är HELT ledig de här två dagarna! Dock har jag med mig 5 olika ämnen hem som jag ska plugga på...
Dagen ska iallafall spenderas på Birsta med Hannah, måste uppdatera mina garderober! Har hittat ett par byxor som jag ska köpa om dom finns i min storlek... Sedan brukar det bli lite spontan shopping ;)

Halv 5 ska jag rida för Magda, eller Magda ska rättare sagt rida på Minne, Iallafall från början! Idag tror jag att vi skulle fortsätta jobba på förvända och övegångar..
Magda är för er som inte vet min tränare, personliga tränare faktiskt! Då han inte tränar så manga andra än mig. Hon är super bra och känner både mig och Minne in och utantill. Tur är att hon är så liten så han kan hjälpa mig med Minne! Det bästa av allt är att hon kommet nästan när som helst, annpassar sig sjukt mycket efter hur jag kan! Innan tävling kan det bli flera dagar i veckan och på när jag tävlar brukar hon oftast försöka komma och hjälpa mig. Då jag tävlade i Huddik förra året hade det inte gått så bra i första klassen så hon satt sig i bilen och åkte hela vägen till mig för att hjälp till. Världens bästa Magda helt enkelt!
Bilder från i somras på Minne och Magda:

Vad tycker ni?

Publicerat: 2012-03-26 Kl: 22:35:57 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Nu är jag på G igen! Tack Anna för den supersnygga designen och den fantastiska servicen, Här kan ni beställa designer/headers av henne!
Efter 2 toppen år på Remoont tog våran resa tyvärr slut, nu bloggar jag och Felicia på egna bloggar med egna mål, Jag börjar en ny resa här och hoppas på att den kommer bli minst lika lärorik och rolig.
Kom gärna med fågor om ni undrar något om mig eller Minne, inga frågor är dåliga utom de dåliga! Hoppas att ni gillar designen lika mycket som jag gör, jag hoppas också att ni som är nya väljer att kika in här igen!
Let's start this journey...

RSS 2.0